SİNOP / MERKEZ - Osmaniye İlkokulu

Nis

''Bir Kitapta Sen Anlat Etkinliği''nde 4/A sınıfı öğrencimiz Ahsen Nehir GÜMÜŞ okulumuzu temsil etti.Öğrencimize ve öğretmeni Nazime KÖŞTEOĞLU'na emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 2023/2024 Akıl ve Zeka Oyunları turnuvamızı yaparak dereceye giren öğrencilerimize madalyalarını takdim ettik.Kategorilerinde 1.olan öğrencilerimiz merkez ilçce turnuvasında okulumuzu temsil edecekler.Öğrencilerimizi ve öğrencilerimizi turnuvalara hazırlayan okul müdür yardımcımız Mutlu ÖZTÜRK'ü tebrik eder merkez ilçe turnuvasında başarılar dileriz.

Mrt

İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışmasında okulumuz 4/A sınıfı öğrencisi Feyza CAN İl 2.si olmuştur.Öğrencimizi ve 4/A sınıf öğretmenimiz Nazime KÖŞTEOĞLU'nu tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu 'Cumhuriyet Sokağı' çalışmamız Temel Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Fahri OKUR ve değerli kurum müdürlerimizin katılımları ile açıldı.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine erasmus ve erasmus fırsatları ile ilgili bilgilendirme yapıldıktan sonra üniversiteden gelen öğrencilerle okulumuz bahçesinde şenlik etkinlikleri yapılmıştır.